365 saker du kan slöjda drivs av Sveriges hemslöjdskonsulenter. Sidan startades i maj 2010. Inspiration har vi fått av Navid Modiri och sidan 365 saker du kan göra

Här hittar du beskrivningar och slöjdiga idéer att inspireras av och göra själv eller i sällskap med andra. Här finns massor av bilder, tips, manualer och annat kul för dej som vill skapa med händerna. Några av beskrivningarna är gjorda av oss hemslöjdskonsulenter,  men de allra flesta av tipsen är skapade av andra personer som delat med sej av kunskap och slöjdiga idéer.

Skicka in ditt slöjdtips!
Du kan också dela med dej av dina slöjdidéer genom att skicka in en beskrivning till oss. Klicka på ”Ditt slöjdtips”  som finns högst upp, i mitten på sidan och använd formuläret som finns där. För att hålla ihop innehållet på sidan och se till att den faktiskt handlar som slöjd så väljer redaktionen ut vilka inlägg som publiceras.

Om copyright
Slöjdtipsen på 365 saker du kan slöjda är skapade av många olika personer. Vill du använda materialet måste du fråga den som gjort just det inlägg du är intresserad av. Vem som gjort respektive tips syns längst ner i vart och ett av tipsen. I regel finns också en länk till den som gjort beskrivningen. Du kan också kontakta oss i redaktionen så hjälper vi dej.

Kontakta oss
Redaktionen för 365 saker du kan slöjda når du via e-post: 365@hemslojd.org
Vill du veta mer om Sveriges hemslöjdskonsulenter så besök webbsidan för Nämnden för hemslöjdsfrågor. Där finns kontaktuppgifter till oss allihop.Följ oss på Facebook!