#455 Gör en slöjdklubbsfågel!

I Slöjdklubben blandar vi material och låter fantasin flyga fritt. Kerstin Hammarsson har gjort en Slöjdklubbskråka som med alla sina material och sin ”sluga” uppsyn förkroppsligar slöjdklubbstanken.

2 vill slöjda detta
Loading...

Slöjdklubben kommer att inta Trädgårdsföreningen nu i veckan under Kulturkalaset i Göteborg (2011). Där får barn prova på vad man gör i en Slöjdklubb.
Temat för Slöjdklubben på Göteborgskalaset kommer att vara fåglar. I Slöjdklubben blandar vi material och låter fantasin flyga fritt. Kerstin Hammarsson har gjort en Slöjdklubbskråka som med alla sina material och sin ”sluga” uppsyn förkroppsligar slöjdklubbstanken.

Vingarna är gjorda gamla innerdäck, kroppen är en grenklyka och benen är ståltrådsklor. Bland våra kasserade saker, den stormfällda pilen på gården, stumparna och pryttlarna i bra-ha-lådan gömmer sig örnar och flamingos, trollspovar och knasfinkar. Det gäller bara att se efter. Har du inte möjlighet att komma till Kulturkalaset och besöka slöjdklubben (eller om du är vuxen!)? Inspireras av Kerstins kråka och slöjda en egen av det du har hemma!

Text och bild: Hillevi Gunnarsson, Slöjd i Väst

Vad tycker du?

Du måste vara inloggad för att kommentera.