#471 Gör en dörrskylt!

Varför nöja sig med en liten namnlapp på brevinkastet när det så mycket roligare sätt att berätta vem som bor bakom dörren?

2 vill slöjda detta
Loading...

Varför nöja sig med en liten namnlapp på brevinkastet när det så mycket roligare sätt att berätta vem som bor bakom dörren?

Här är ett alldeles strålande exempel på en snygg och personlig namnskylt som jag fick syn på häromdan. Förutom vem som bor där säger den dessutom: 1. Varning för musik 2. Ingen reklam tack 3. Räkningar undanbedes 4. PS. Jag har ingen TV.
Jag vart som tvungen att ringa på och fråga om jag fick lägga upp den här på bloggen och det fick jag!

För att göra en liknande behövs en LP- eller EP-skiva, en tonarm som gjort sitt och en etikett. Du kan behöva borra upp mitthålet om du vill passa in det över titthålet på dörren. Sen finns det CD-etiketter att köpa om du inte vill klistra egna, men de behöver nog skäras/klippas till för att passa. Slutligen är det bara att skruva fast härligheten.

För den som inte är överdrivet musikintresserad går det ju såklart att återbruka nåt annat än skivor. Posta gärna bilder på egna idéer!

 

Text och bild: Tobias Havaas, Slöjd i Väst  Idé: Nichlas Johnson

1 Kommentar

  1. #474 Brodera en skylt! « 365 saker du kan slöjda
    3 september, 2011

    […] intryck av onsdagens skyltinspiration (#471) presenterar jag min ytterdörr. Min uppfattning är att broderi fortfarande anses sött och lite […]

Vad tycker du?

Du måste vara inloggad för att kommentera.