#496 Bygg en ”bokhylla”

Det finns gamla lexikon att komma över för en billig penning på loppisar och antikvariat. Här är böckerna bara staplade på varandra för att bilda en blomstertrappa. Det är den enkla varianten för att bygga en "bokhylla".

3 vill slöjda detta
Loading...


Det är bok & bibliotek mässa i Göteborg, september 2011. Därför har vi bokrelaterade tips här på 365-slöjd.
Är du på bokmässa så kom och hälsa på oss hos 365sakers monter, A03:54. Där kommer vi slöjda varje dag under bokmässan. Kom förbi!

Det finns gamla lexikon att komma över för en billig penning på loppisar och antikvariat. Här är böckerna bara staplade på varandra för att bilda  en blomstertrappa. Det är den enkla varianten för att bygga en ”bokhylla”.

Jim Rosenau är en amerikansk konstnär uppvuxen i ett hem med massor av böcker, han fick idén att bygga bokhyllor av böcker. Kolla in hans hemsida för mer inspiration! Otroligt snygg hylla!

1 Kommentar

  1. Pernilla A
    29 september, 2011

    Jättesmart, har själv massa gamla böcker, inklusive encyklopedier, som ingen vill ha men som man inte vill slänga heller… Undrar bara hur man får böckerna att hålla ihop som Jim Rosenau gör i sina bokhyllor. Han skriver på hemsidan att de håller för normal tyngd (av böcker), så det måste väl vara satt på nån stomme då, eller?

Vad tycker du?

Du måste vara inloggad för att kommentera.