#630 Uppmaning: Låt någon annan ta vid!

2 vill slöjda detta
Loading...

Vem har inte skåpen fyllda av ofärdiga projekt. Nu är det dags att låta någon annan ta vid!

Oj, vad skönt – någon annan tar vid där du tröttnade!

 I sommar (6 juni-2 september 2012)är det dags för Hemslöjdens jubileumsutställning på Liljevalchs i Stockholm. Utställningen kommer bland annat visa slöjdens material, tekniker och föremål, hållbar utveckling och slöjden i samtiden och framtiden. Utställningen vänder sig till alla som är intresserade av handgjort skapande.

I ett av rummen kommer det att vara en verkstad – här kan besökarna sätta sig ner och prova på att slöjda. Det kommer att finnas något för alla som vill prova.

Alla som slöjdar vet att det inte alltid blir som man har tänkt sig… man vet också att det misslyckade, fula, tråkiga, svåra eller vad det nu kan vara, går att rädda! Tänk vad skönt om det dessutom är någon annan som räddar det.

Till verkstan söker vi nu dessa för dig misslyckade och påbörjade föremål. Tänk vilka möjligheter det skapar, att låta någon annan ta vid där arbetet gick över styr, så att man själv kan börja på något nytt och roligt istället! Och vad praktiskt för den som vill testa lite att få börja på något redan påbörjat, att bara kunna köra utan startsträcka.

 Vill du bli av med något skicka det till Hemslöjdskonsulent Annso Grahn, Box 34, 871 21 Härnösand. Det går också bra att lämna direkt i verkstan på Liljevalchs när utställningen har öppnat den 6 juni 2012. Liljevalchs har ingen möjlighet att ta emot något innan.

Vad tycker du?

Du måste vara inloggad för att kommentera.